На Рівненщині сьогодні "мінували" державний гуманітарний університет та атомну електростанцію

Інформація про замінування не підтвердилася. За фактом завідомо неправдивого повідомлення розпочато досудове розслідування

10.06.2019 19:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

За фактом завідомо неправдивого Навчальний корпус університету на вулиці Степана Бандери обласного центру  та Рівненську атомну електростанцію у Вараші сьогодні, 10 червня, перевірили вибухотехніки, кінологи та працівники екстрених служб на наявність вибухонебезпечних предметів. Інформація про замінування не знайшла свого підтвердження. 

За обома фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

null
 Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області

Крім того, аналогічні повідомлення про замінування навчальних закладів та інших установ отримали поліцейські інших міст України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews