У Вараші Вікторія Войціцька розкаже, як зробити екологію двигуном економічного зростання Рівненщини

10.06.2019 22:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У вівторок, 11 червня у м. Вараш відбудеться семінар «Ефективне управління місцевим розвитком м. Вараш», у якому в якості спікерки виступить народна депутатка України Вікторія Войціцька. 

З учасниками семінару Вікторія Войціцька поділиться власним управлінським досвідом та прикладами успішної співпраці бізнесу, громадськості та влади. Також народна депутатка України презентує власне бачення майбутнього розвитку екологічної енергетики в регіоні.

«Мій досвід роботи на керівних посадах у провідних іноземних компаніях та п’ять років депутатства доводить, що у своїх рішеннях потрібно завжди дослухатися до голосу суспільства. Ефективна співпраця можлива лише там, де є довіра та готовність слухати іншого», – зазначила Вікторія.

Семінар «Ефективне управління місцевим розвитком м. Вараш» відбудеться в інформаційному центрі РАЕС «Полісся» (м.Вараш, майдан Незалежності, 5).

Початок – 10:00.

Організатори заходу: Вараська міська рада

 Партнери в організації: ГО «Агенція сталого розвитку міста»

 Вхід вільний. Реєстрація є обов’язковою за посиланням https://forms.gle/PuVcZt32xwX9x7ct8

Більше інформації на офіційній сторінці Вікторії Войціцької - @viktoriya.voytsitska

Нагадаємо, що Вікторія Войціцька є співаторкою законопроекту № 10357, який у разі його ухвалення Верховною Радою повертає домогосподарствам право на своїх земельних ділянках встановлювати сонячні електростанції. Наразі ж це право існує лише для великих промислових сонячних електростанцій. 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews