Обласні змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту відбудуться на Рівненщині

11.06.2019 12:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

 18 - 21 червня 2019 року відбудуться обласні змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту, які проводить комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Змагання проводяться в таких класах моделей: S-6-А — модель ракети на тривалість польоту зі стрічкою; “Салют” — модель ракети на тривалість польоту з парашутом; S-4-А — модель жорсткого ракетоплану на тривалість польоту; “Планета-С” — модель двоступенової ракети на тривалість польоту зі стрічкою; S-9-А — модель ротошута на тривалість польоту; модель-напівкопія ракети на реалізм польоту; S-8-D  — модель радіокерованого ракетоплану на тривалість польоту; “Шоу” (тільки в особистій першості).

Відкриття змагань відбудеться 18 червня 2019 року о 12.00 год. за адресою: Рівненська обл., Гощанський р-н, с. Воронів, приміщення Рівненського авіаційно-спортивного клубу.

 Джерело: Управління освіти й науки РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews