У Рівному відбудеться Міжнародна енерговиставка «СЕТ-2019»

12.06.2019 14:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Багато енергоефективності не буває. У цьому переконані організатори V Міжнародної спеціалізованої виставки «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2019)».

Вона розпочинається вже завтра на території приміщення ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27).

Досягнути максимального енергоощадного ефекту можна завдяки різним заходам, технологіям, матеріалам та обладнанню. Тобто в комплексі. Яким чином це реалізувати, можна буде дізнатися, відвідавши виставку, що триватиме впродовж 13-14 червня.

«Ідея проведення СЕТу належить голові ОДА Олексію Муляренку. Саме він започаткував такий захід у нас на Рівненщині. Виставка себе добре зарекомендувала та стала традиційною. Тому цього року вона буде проводитися вп’яте», - розповів під час прес-конференції представник департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективнсоті Рівненської ОДА Валерій Гуз.

Наразі заявили про свою участь у заході близько півсотні виробників. Серед них підприємства Рівненщини, а також представництва закордонних виробників з Німеччини, Швеції, Італії, Нідерландів, Чехії, Туреччини, Австрії, Китаю та інші.

Паралельно з виставкою пройде Міжрегіональний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. Його спікери розкажуть про сучасні енерго-, ресурсозберігаючі технології, обладнання і матеріали.

Науковці представлять розробки в рамках проекту «Наука-технологія-виробництво». Окрім того, відбудуться конкурси-тренінги «Енергоефективний ребус (головоломка)», «Енергоефективний крокодил», «Слоган енерго-збереження», інтелектуальний енерготурнір «Puzzle Time».

Під час виставки діятиме експозиція дитячих малюнків «Енергоефективність – очима дітей», «Відходам – друге життя», фотоконкурсу «Енергоефективне місто (район, масив, будинок)». Представлені роботи зможуть оцінити відвідувачі заходу, а переможці отримають призи. 14 червня під час проведення підсумків будуть розігруватися призи серед учасників, які зареєструвалися та відвідали подію.

Початок заходу – 9.00.

Організатори запевняють, цікаво буде усім!

Захід відбудеться під патронатом голови Рівненської облдержадміністрації.

За матеріалами РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews