Прем’єр-міністр поспілкувався з працівниками рівненського «Льонокомбінату» (Фото)

13.06.2019 18:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Сьогодні на Рівненщині перебуває з робочим візитом Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Урядовець відвідав рівненське підприємство «Т-Стиль» – одне з найбільших виробництв вітчизняної легкої промисловості, яке було засновано 2008 року на базі Рівненського Льонокомбінату.

На підприємстві працює 1150 людей. Середня зарплата швачки – 15,5 тис. грн, а закрійника – 22 тис. грн. За словами Володимира Гройсмана, така політика мотивації персоналу дає позитивний ефект, адже сприяє зростанню якості і продуктивності праці, а відтак збільшує конкурентоздатність кінцевого продукту.

Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана супроводжували голова ОДА Олексій Муляренко та голова облради Олександр Данильчук

«Створення сотень тисяч нових робочих місць і формування потужного середнього класу – людей, які працюють в Україні і отримують достойну заробітну плату, – це рішення проблеми міграції і основа економічного розвитку країни», - наголосив урядовець.

Він також наголосив на важливості підтримки бізнесу, який чесно працює, виплачує заробітні плати, сплачує податки.

«В кожній регіональній поїздці я намагаюся відвідувати великі і малі підприємства, спілкуватися з працівниками, керівництвом. Я чую проблеми, бачу шляхи їх вирішення. Я вдячний керівникам, які сумлінно працюють самі і створюють умови для плідної роботи для своїх підлеглих. Таких людей і такі підприємства ми підтримували і будемо підтримувати», - сказав Прем’єр-міністр.

За матеріалами РОДА.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews