Рівнянка народила трійню

13.06.2019 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У 36-річної рівнянки Тетяни народилася трійня: три дівчинки. Дві з них близнючки. Народила жінка дівчаток у переддень свого дня народження і водночас напередодні Дня батька. Багатодітний тато тепер називає себе "султаном".

Трійня для родини стала сюрпризом. Чекали двох діток. Лиш останнє УЗД показало, що буде трійня.

Пологи відбулись на 35 тижні вагітності. Дівчатка народились недоношеними: 2 кг, 1.670 г та 1.400 г.  Вони знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.  Двоє дітей вже дихають самостійно. Малечу годують материнським молоком та сумішшю. Загалом це вже друга трійня з початку цього року на Рівненщині.

Родина мешкає у двокімнатній квартирі у Рівному. На нове житло не сподіваються, але отримати від влади бодай якусь допомогу бууло б для  них не зайвим.

Тетяна та Андрій думають над іменами своїх доньок. Певні варіанти вже мають, але тримають їх у секреті. Багатодітний тато не втрачає надію ще й мати сина.

 Джерело: https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews