На Рівненщині викрили викрадача автівок з Хмельницького

На рахунку 31-річного чоловіка дві викрадені автівки у Рівному та одна — у Тернополі.

Із заявою про зникнення автомобіля до поліції десятого червня звернувся 31-річний рівнянин. У нього на вулиці Волинської Дивізії обласного центру зникло авто «Volkswagen Golf», припарковане звечора у дворі будинку.

У результаті проведених розшукових заходів рівненські оперативники виявили транспорт у Хмельницькому. Там і затримали зловмисника, який повноправно керував краденим у Рівному автомобілем.

null

У ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), поліцейські Рівненського відділу поліції провели обшук за місцем проживання хмельниччанина. З’ясувалося, що чоловік причетний ще до одного викрадення у Рівному. Так, у травні цьогоріч авто аналогічної марки зникло у 27-річного жителя обласного центру на вулиці Андрія Мельника. 

Зловмисника вдалося викрити завдяки камерам відеоспостереження. Він рухався в Рівному на автомобілі «ВАЗ 21093», якого поцупив у березні в Тернополі.

null

Відомо, що викрадене авто рівнянина у травні він збув на запчастини, а решту два — не встиг. 

Раніше судимому за майнові злочини зловмиснику слідчі Рівненського ВП повідомили про підозру. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють також підозрюваного на причетність до інших кримінальних правопорушень.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області