Острозькі ліцеїсти побували на базі Хмельницької АЕС

14.06.2019 10:13   Джерело: Район Острог
Опубліковано : Вікторія Синиця

На базі стрільбища військової частини №3043 з охорони Хмельницької АЕС відбулося показове тактико-військове навчання для вихованців Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

До занять долучилися бійці взводу спеціального призначення. Вони демонстрували навики забезпечення охорони об’єктів, знищення диверсантів за допомогою малих мобільних груп із використанням різних видів вогнепальної зброї та застосуванням прийомів рукопашного бою.

Для острозьких ліцеїстів військові продемонстрували кращі зразки стрілецької зброї, наявної у взводі спеціального призначення, дали урок тактики та стратегії бійців спецназу.

Під час показового навчання курсанти з Острога взяли участь у тренуваннях із знешкодження диверсійних груп за допомогою екіпіровки спеціальним електронним обладнанням, яке використовується для тренування військовослужбовців військової частини №3043.

«Між військовою частиною №3043 та ліцеєм укладений договір про співпрацю. Перші її плоди ми вже маємо можливість оцінити. Для наших ліцеїстів є важливим досвід, який мають професійні військові, які займаються охороною такого важливого стратегічного об’єкта, як Хмельницька АЕС. Ми наші взаємини будемо поглиблювати, бо ж мета у нас одна – надійне забезпечення обороноздатності нашої держави», – наголосив виконувач обов’язків начальника КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради, підполковник Ігор Приступа.

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог