У Бугринській ОТГ стартував соціальний проект «Не залишаймося байдужими сьогодні» (Фото)

18.06.2019 16:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Який особистий внесок ми можемо зробити у вирішення складних проблем сьогодення? Яким чином можемо надати максимально ефективну допомогу та підтримку тим, хто цього потребує? Як відродити в громаді традиції доброчинності? Шукаючи відповіді на ці запитання, в Бугринській ОТГ прийняли рішення про започаткування соціального проекту «Не залишаймося байдужими сьогодні».

Проект має на меті охопити додатковими послугами одиноких непрацездатних громадян та інвалідів. Учасниками проекту виступили, Бугринська сільська рада, комунальна установа «Центр надання соціальних послуг», комунальне підприємство «Бугринський добробут», комунальне неприбуткове підприємство «Бугринська амбулаторія загальної практики, сімейної медицини», приватні підприємці. Підтримав ідею депутат Рівненської обласної ради Павло Кравчук.

Розпочалася робота 10 червня у селі Колесники в одинокого громадянина Левчука Ярослава Пахомовича, інваліда III групи,який втратив ногу.З самого ранку закипіла робота в будинку господаря - білилися стіни,фарбувалися двері та підлога. У дворі метушилися хлопці – комунальники, які наводили лад прибудинкової території. Покосили траву, вирубали кущі, порізали та порубали дрова. За бажанням господаря змайстрували лавочку біля криниці.

Відвідала Ярослава Пахомовича і місцевий лікар-інтерн Одинець Оксана, яка обстежила його, надала поради. Здивувався господар і візиту обласного депутата Павла Кравчука та сільського голови Сергія Пилипчука, які прибули на його подвір’я з продуктами харчування.

Даний проект буде реалізовуватися протягом року у всіх селах громади. Ініціативна група просить всіх небайдужих долучитися до заходів допомоги одиноким , непрацездатним громадянам.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном 0986469143, Зінаїда Антикало (директор центру надання соціальних послуг).

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews