У Дубні багатодітний батько виграв будинок. Проте міг би його не отримати

Коли б не прийшов на засідання ще один депутат

20.06.2019 14:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На сесії Дубенської міської ради зацікавлення присутніх викликало звернення від фракції «Укроп». Депутати попросили розглянути можливість виділити позачергово земельну ділянку під будівництво житлового будинку колезі та батькові чотирьох дітей Віктору Тимруку.

Виявилося, що депутат переміг в акції «Епіцентру» і має можливість отримати новий будинок. Проте умовою акції є наявність у переможця земельної ділянки для будівництва. Про це повідомляє Інформаційний портал Дубно.

Головна проблема полягала в тому, що цю ситуацію потрібно  вирішити терміново, адже багатодітний батько може втратити можливість отримати нове житло. Оскільки проект рішення земельна комісія вже підготувала, залишалося лише внести зміни до порядку денного.

Для цього необхідно, щоб дві третини із загальної кількості депутатів підтримали пропозицію додати це питання. Оскільки в залі не вистачало одного обранця, міський голова поставив депутатам завдання його знайти, після чого присутні перейшли до розгляду наступних питань. 

Питань було чимало, розглядали їх довго. І раптом розчинилися двері  до зали засідань увійшов відсутній з початку сесії депутат Юрій Коханець. І це вирішило долю депутата-атовця - багатодітного батька.  
Присутні одразу ж проголосували за внесення у порядок денний питання щодо виділення земельної ділянки Віктору Тимруку.

 Так прихід депутата врятував право власності колеги над випадково виграним житловим будинком. Це питання розглянули першим із усіх земельних, яких опісля було ще понад сімдесят.

Джерело: http://03656.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews