На Рівненщині створена ще одна ОТГ - Семидубська

20.06.2019 22:21   Джерело: lgdc.org.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська
Семидубська  та Гірницька  сільські ради Дубенського району прийняли остаточні рішення про добровільне об’єднання територіальних громад. Третя сільрада - Соснівська, аналогічне рішення затвердила  ще 2 листопада минулого року.

Таким чином, як розповів радник з питань децентралізації Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Михайло Шелеп, процес формування Семидубської сільської об’єднаної територіальної громади завершено.

«Раніше процес формування Семидубської ОТГ був заблокований через відмову Майданської сільради приймати остаточне рішення. Після консультацій із експертами ЦРМС ці процеси вдалося повернути в правове поле і ОТГ було створено у меншому форматі, ніж передбачено перспективним планом», - пояснив він.

Отримавши документи від сусідів, Семидубський сільський голова  подав клопотання до Рівненської обласної державної адміністрації про звернення до ЦВК щодо призначення перших місцевих виборів в ОТГ.

За матеріалами Рівненського ЦРМС

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lgdc.org.ua