Командні медалі Чемпіонату України вперше здобули рівненські гімнастки

22.06.2019 14:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Києві фінішувала командна першість України з художньої гімнастики. За підсумками змагань двічі зуміли піднятися на п'єдестал спортсменки СК "Золота осінь" та двоє представниць ПДМ. Команда КМС здобула срібні медалі, а Майстри спорту здобули бронзу.

- Це перші медалі такого рівня здобули представниці Рівненщини. Це результат копіткої праці впродовж останніх сезонів. З кожним роком ми покращували показники і тепер маємо такий підсумок. Дуже дякую дівчатам та всьому тренерському складу СК "Золота осінь", – прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

null
Фото з сайту "Все"

Варто зазначити, що фактично за 10 днів до змагань травмувалася капітан команди Майстрів спорту Анастасія Охмак і на допомогу команді прийшли Адель Костюк та Анастасія Онищук. За надзвичайно короткий термік дівчата зуміли відточити майстерність та здобути омріяні медалі. Сама ж Анастасія Охмак підтримувала колег безпосередньо на турнірі власною присутністю.

І вже  20 червня у Рівному стартувала підготовка до наступного сезону масштабними тренувальними зборами.

 Склад команди Майстрів спорту:

Анна Бондаренко, Анастасія Онищук, Анастасія Данилюк, Адель Костюк (всі СК "Золота осінь"), Олександра Іванюк (ПДМ), Христина Кондратюк (ПДМ).

Склад команди КМС:

Богдана Мельник, Каріна Нідашковська, Поліна Сара, Анастасія Фенюк, Юлія Сичінська, Дарія Полюхович (всі СК "Золота осінь"). 

Джерело: Інформаційна служба СК "Золота осінь" Рівне на сайті: http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews