За супер-урок отримали нагороду у Львові здолбунівські школярі

23.06.2019 15:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

21 червня у Львові в рамках Фестивалю освіти «Вчителі майбутнього» відбулося нагородження перeможців Всеукраїнського конкурсу #SuperUrok.

Суть конкурсу полягала у тому, що 5 учнів і вчитель утворювали команду, обирали тему уроку в рамках шкільної програми з будь-якого предмета та створювали відеоурок тривалістю до 10 хв, в якому цікаво подавали обрану тему – повідомляє Львівська міська рада. Про це інформує Zdolbunivcity.net.

Відтак, було обрано 10 переможців, яких нагородили цінними призами:

І місце: планшет для кожного учня команди;

ІІ місце: смартфон для кожного учня команди;

ІІІ місце: колонка для кожного учня команди.

Для вчителів переможних команд передбачена поїздка в м. Сегет (Угорщина) на конференцію від компанії — виробника освітньої програми Mozaik Education.

Серед переможців і дві здолбунівські команди.

null
Фото - Здолбунів сity

Переможці конкурсу:

  1. Команда «Дикий Захід», Ліцей № 51 ім. Івана Франка ЛМР за урок «Прикладка як різновид відокремленого означення» (466 балів).
  2. Команда «Веселі струмочки», Загальноосвітня середня школа І-ІІІ ступеня «Лідер» з різними формами навчання за урок «Води суходолу» (393 балів).
  3. Команда «SuperKids», Здолбунівська гімназія Здолбунівської районної ради за урок «З’єднання провідників» (388 балів).
  4. Команда «Юні Ейнштейни», Здолбунівська гімназія Здолбунівської районної ради за урок «Сила пружності» (372 балів).
  5. Команда «Вчимося разом!», Ліцей № 52 імені Миколи Лобачевського ЛМР за урок «Глюкоза — представник вуглеводів» (362 балів).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews