Демидівчанина не пустили за кордон через аліменти

24.06.2019 11:13   Джерело: Район Демидівка
Опубліковано : Вікторія Синиця

Після того, як жителя Демидівського району прикордонники повернули додому, він сам прийшов до виконавчої служби й сплатив кількатисячний борг по аліментах.

У Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області розповідають, що чоловік майже рік не платив аліментів трьом малолітнім дітям. За кілька місяців сума заборгованості сягнула понад 32 тисячі гривень.

«На утримання кожної дитини батько повинен платити тисячу гривень, на всіх – понад 3 тисячі щомісяця. Оскільки довгий час грошей не надходило, до нього застосували обмежувальні заходи: арештували майно, направили чотири постанови про тимчасові обмеження, а також направили повідомлення стягувачу про порядок звернення до органів досудового розслідування з заявою про притягнення до кримінальної відповідальності за статтею 164 КК України неплатника аліментів», - розповідають у відомстві.

Після невдалої спроби перетину кордону чоловік прийшов до відділу ДВС, щоб з'ясувати причину повернення. На боржника склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статтею 183-1 КУпАП. Після чого 1 на депозитний рахунок відділу ДВС надійшли грошові кошти в розмірі 32 406,43 гривень у якості погашення заборгованості по аліментах.

За матеріалами https://demydivka.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Демидівка