Лідер Аграрної партії Михайло Поплавський став почесним гостем фестивалю «Відродження українського села»

24.06.2019 23:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Лідер Аграрної партії Михайло Поплавський та його однопартійці відвідали Всеукраїнський фестиваль «Відродження українського села, його духовності та культури», який відбувся в селі Піски, що на Чернігівщині.

Про це повідомляється на сайті політичної сили.

Шостий рік поспіль свято збирає місцевих жителів і гостей з різних куточків України, щоб показати значимість села в становленні та розвитку культурного та економічного життя України.

Ініціатором, засновником та головою оргкомітету фестивалю є депутат Чернігівської обласної ради фракції Аграрної партії України, кандидат в народні депутати від політсили Валерій Колоша, йдеться в повідомленні.

«Я люблю село, працюю в селі на благо України, та добре розумію важливість духовності і культури, тому що без них неможливо побудувати процвітаючу державу з європейськими цінностями», – зазначив Валерій Колоша.

На гостей фестивалю чекали святковий концерт у виконанні творчих, професійних та самодіяльних колективів, майстер-класи народних умільців, розваги для дітей, а також ярмарок ексклюзивних народних виробів.

«‪Аграрна партія підтримує фестиваль. У наступному році ми плануємо зробити його міжнародним! ‪Цінуйте українське, підтримуйте українське! Шануйте історію і традиції своєї Батьківщини! ‪Головне, щоб українці були щасливі на нашій українській землі!» – зазначив Михайло Поплавський.

За його словами українське село та аграрний бізнес є локомотивом економіки країни. Без українського села та родючих чорноземів ми не зможемо вижити.

№4 виборчого списку, голова Молодіжного крила Аграрної партії Анна Мадей звертаючись до присутніх зазначила, що представників сільської спільноти в парламенті немає вже останні 15 років, а є лише «аграрні барони». Вони не опікуються проблемами мільйонів селян, а лише відмивають гроші.

«Аграрна партія – не проект-одноденка, який створено під вибори. Це партія з 23-річною історією і великим майбутнім. У нас є реальна структура по всіх областях. У нас є п’ять тисяч місцевих депутатів. У нас є класне Молодіжне крило – а це кадровий резерв партії. Ми впевнені: відродження України почнеться з відродження українського села! Тому Аграрна партія йде у Верховну Раду, щоб зробити село престижним і заможним», – констатувала Анна Мадей.

 Поплавський,  Аграрна партія

 Поплавський,  Аграрна партія

 Поплавський,  Аграрна партія


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews