На Рівненщині з’явились два професійних управителі багатоквартирних будинків

27.06.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

На сайті Мінрегіону опубліковано реєстр осіб, які пройшли професійну атестацію за професією «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

У переліку – двоє людей з Рівненщини. Це директор КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» ВМР Сергій Мушик з міста Вараш, та головний інженер комунального підприємства "Житлосервіс" Сарненської міської ради: Ерік Лімонов.
Загалом на сьогодні до Реєстру внесено 157 осіб з усієї України.

Нагадаємо, 28 листопада 2018 року Уряд прийняв постанову «Деякі питання професійної атестації за професією «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)». Документом затверджено Порядок здійснення професійної атестації за професією «менеджер (управитель) житлового будинку.

В обов’язки професійних управителів входять, зокрема, організація та контроль збереженості та належного утримання житлового будинку; планування, організація та контроль основних конструктивних елементів, огороджувальних конструкцій будинків і споруд, інженерних мереж, елементів благоустрою, розташованих на прибудинковій території та ін.

За матеріалами прес-служби РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews