Внаслідок пожежі житель Рівненщини отримав опіки ІІ ступеня важкості

27.06.2019 08:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

26 червня о 04:52 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: c. Копитків вул. Шкільна.

До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Здолбунів.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що горить господарча будівля будівля розміром 7х4 цегляна, крита шифером по дерев’яній обрешітці. Існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. На ліквідацію вогнеборці відразу ж подали вогнегасячі засоби.

Внаслідок пожежі власник господарства 1973 р.н. отримав опіки обох стоп ІІ ступеня важкості  та був госпіталізований в Здолбунівську ЦРЛ.

О 05:45 пожежу було локалізовано, а о 06:40 повністю ліквідовано. Вогнем знищено покриття та перекриття господарчої будівлі на всій площі, речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок.

До ліквідації пожежі було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та 5 рятувальників.

Наразі причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини