Рівнянина судитимуть за підпал автомобіля еск-голови облради Михайла Кириллова

27.06.2019 21:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Слідчі Рівненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом відносно 32-річного місцевого жителя за фактом умисного знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу, що заподіяло майнової шкоди в особливо великих розмірах.

Нагадаємо, що авто «Skoda Superb» у Рівному на вулиці Гур’єва обласного центру до поліції було спалене близько другої ночі 12 липня 2018 року. Автомобіль належав 36-річному рівнянину. За повідомленням Радіо Трек та інших ЗМІ авто – депутату Рівненської обласної ради, її екс-голові Михайлу Кириллову.

За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції відразу ж розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, в ході якого і встановили особу, яка вчинила вказаний злочин.
Ним виявився 32-річний рівнянин. Наразі слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове слідство завершене, матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані на розгляд суду.

У матеріалі використане повідомлення відділу комунікації поліції Рівненської області та матеріал Радіо Трек.

https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews