У Рівному сьогодні відбулися урочистості з приводу 23-ї річниці Конституції України

27.06.2019 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В урочистій  атмосфері відзначили за особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності мешканців Рівненщини. Це спортсмени, військові, юристи, поліцейські, діячі культури, юристи та освітяни.

null
 Фото - прес-служба РОДА

Із урочистою промовою до присутніх звернулися керівництво облдержадміністрації, облради та Рівненської  міської ради.

«Сьогодні ми згадуємо сучасних героїв АТО, які покинули свої домівки, пішли воювати і загинули від рук агресора. Оперний співак Василь Сліпак, донецький депутат  Володимир Рибак – це герої сьогодення, які формують образ сучасної України. Сьогодні ми також шануємо і наших рівнян, які брали участь у розробці Конституції. Це народні депутати І-го скликання Роман Омельчук і Микола Шершун , які брали безпосередню участь у конституційному процесі», - звернувся до присутніх в.о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

null
Фото - прес-служба РОДА

Присутніх зі святом вітали дитячі та дорослі танцювальні колективи Рівненщини, сольні виконавці, артисти драмтеатру та філармонії.

null
Фото - прес-служба РОДА

Урочистості до одного з найбільших державних свят країни відбуваються у всіх районах Рівненщини. Впродовж місяця діятимуть виставки фото- та архівних документів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews