Острожанин Олексій Хахльов-молодший повернувся переможцем із Чемпіонату світу з футболу U-20

30.06.2019 15:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

Юнацька збірна України здобула перемогу на чемпіонаті світу з футболу U-20, проведеному в Польщі, вигравши у фіналі в команди Південної Кореї. У складі нашої команди був й  Олексій Хахльов-молодший, уродженець Острога, син відомого футбольного фукнкіонера. На чемпіонаті в Польщі він взяв участь у чотирьох матчах.

– Чи не найбільше  запам'яталися перший матч зі збірною США і фінальний. Повірте, немає нічого найбільш важливого, як почати і завершити гру перемогою… До того мені не доводилося виступати на чемпіонаті світу. Тому відчуття хвилювання і гордості переповнювали одночасно, – ділиться своїми враженнями Олексій Хахльов.

У фінальному поєдинку проти збірної Південної Кореї він зіграв 56 хвилин і встиг взяти участь у вольовій атаці. Українці перемогли з переконливим рахунком 3:1. На нагородження Олексій вийшов з Державним прапором України в руках. І, за його словами, приємно було відчувати реакцію трибун, шаленні аплодисменти вболівальників, вигуки «Слава Україні!», дружні рукостискання і гарячі привітання від тих, хто опинився в цю незабутню мить поруч зі збірною України.

– До кінця ще навіть не усвідомлюєш, що це дійсно історія українського футболу. Хай навіть юнацького. Але вона написана і наші прізвища там є, – підсумував Олексій Хахльов-молодший.

Наразі ж він планує відвідати рідний Острог, де проведе час з рідними і друзями. А вже через тиждень повернеться до Іспанії, де виступає за команду футбольного клубу «Депортіво Алавес». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews