На Рівненщині урочисто і широко відзначили День молоді

01.07.2019 12:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

Зокрема, в Рівному міський голова Володимир Хомко зустрівся з представниками молоді, які досягли значних успіхів в різних галузях і зробили вагомий внесок в економічний і соціальний розвиток обласного центру. Кращим він вручив почесні грамоти й цінні подарунки.

null
 Фото Радіо Трек

 

null
 Фото Радіо Трек

А на майдані Незалежності та у міському парку культури і відпочинку «Хімік» провели профілактичний захід «Здорова молодь – здорова нація», під час якого всі бажаючі мали змогу пройти діагностичні обстеження на вміст цукру в крові, на ВІЛ/СНІД, гепатити «В» і «С», визначити індекс маси тіла, виміряти артеріальний тиск, отримати консультацію перехожих щодо профілактики серцево-судинних захворювань і цукрового діабету, важливість  профілактичних щеплень і здорового способу життя.

Тим часом на майдані Незалежності уже традиційно з аншлагом організатори провели фестиваль здорового способу життя, до програми якого входили змагання з кроссфіту, флорболу, акція «Молоді і здорові», молодіжний фестиваль-конкурс електронної музики «Атмосфера».

У міському парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка провели фестиваль здорового способу життя, змагання з баскетболу серед молоді у форматі 3х3.

І вже традиційно чи не найбільше відвідувачів зібралося на берегах озера Басів Кут. А розпочали святкові заходи представники Церкви Святої Трійці християн віри євангельської. Їх там зібралося більше тисячі. Причому, як зазначив старший пресвітер, єпископ Віктор Боришкевич, не лише з Рівного, а й інших міст і районів області. Вони взяли участь у хрещенні молодих вірян, які таким чином приєдналися до великої сім»ї Ісуса Христа.

Потім на пляжі Басівкутського озера провели спортивно-масовий фестиваль з лазертагу – високотехнологічної гри в реальних часі і просторі. Суть гри полягає у враженні гравців-противників безпечними лазерними пострілами з бластера-автомата. 

До речі, водні об’єкти цього дня стали чи не найбільш відвідуваними місцями масового відпочинку наших співвітчизників. На жаль, не обійшлося і без прикрих випадків.

Тож уже тиждень військовослужбовці військової частини 3055 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України, що дислокується в Рівному, несуть охорону громадського порядку на водних об’єктах. Йдеться, зокрема, про Біле озеро і Хрінники – найбільш популярні місця відпочинку не лише місцевих мешканців, а й жителів сусідніх областей і гостей з інших регіонів. Відтепер завдяки патрулюванню нацгвардійцями там стало безпечніше.

Джерело: сайт ЧаРівне


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews