Винник – таємна зброя Поплавського, яка вже добре спрацювала на користь Аграрної партії, – експерт

02.07.2019 22:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Заявивши про підтримку Аграрної партії та її лідера Михайла Поплавського популярний співаг Олег Винник суттєво збільшив шанси потрапляння цієї політсили до Верховної Ради.

Про це у себе на Facebook написав політолог Петро Олещук.

“Тим часом, неочікувано для всіх “вундерваффе” (секретну політичну зброю) запустили “аграрії”. Мова, звісно, про Олега Винника, котрий зараз є одним з найпопулярніших українських виконавців. Важко сказати, що саме у ньому приваблює українських жінок. На цю тему навіть публікувалися дослідження. Можу припустити, що це також і історія “українського успіху”, коли простий хлопець з Черкащини здобуває успіх та популярність (як свого часу сам Тарас Шевченко)», – зазначив експерт.

На його думку, залучення Олега Винника до лав симпатиків Аграрної партії є потужним піар-кроком Михайла Поплавського.

«Пригадую як свого часу жартували про те, що ж трапиться, коли Винник піде у політику. Зараз теж треба жартувати про те, що Виннику “не все одно як росте зерно”, але фактом є те, що це, звісно, серйозний піар-крок. Винник + Поплавський – страшенний піар-удар за українськими мірками», – заявив політолог.

Він підкреслив, що об’єднання Поплавського з Винником дозволить донести до широкого загалу проблеми села та зрештою захистити інтереси селян.

«І тепер до традиційної аграрної аудиторії додасться ще і аудиторія фанатів Винника, ну і буде зайвий привід розказати про “захист інтересів села”, зайва можливість актуалізувати ключові теми. Українська політика продовжує рух у визначеному раніше напрямку, ну а “аграрії” посилюють свої позиції і шанси на потрапляння до ВР», – резюмував Петро Олещук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews