Водій вантажівки із Сарн на Волині не пропустив швидкої, що призвело до загибелі людей

В результаті моторошного ДТП загинули батько з дочкою. Водій і фельдшер швидкої госпіталізовані, при тому останній перебуває у комі, а на водія вантажівки очікує кримінальна відповідальність.

02.07.2019 22:30   Джерело: RvNews
Автор : Любомир Тлумак

Як все було? Сталася ДТП сьогодні, у вівторок 2 липня по 13 годин на трасі Луцьк-Маневичі. Вантажівка рухалась по головній дорозі  й не пропустила "швидкої", через що на  перехресті машина невідкладної медичної допомоги зіткнулась з вантажівкою.

Удар був такої сили, що автомобіль медиків перекинувся. 75-річний пацієнт, якого у важкому стані везли до Луцька з інсультом, загинув дорогою до лікарні. Його 42-річна дочка, яка його супроводжувала, була сильно травмована і теж померла у лікарні. Водій і фельдшер швидкої госпіталізовані. При тому 56-річний фельдшер з численними травмами наразі перебуває у комі.

Натомість водій фури, 27-річний житель міста  Сарни Рівненської області за медичною допомогою не звертався. 

У поліції порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих.

 

Відео з реєстратора на посту патрульної поліції в Маневичах.

Автор використа дані сектору комунікації поліції Волинської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews