Як постраждали від негоди поліські райони Рівненщини

02.07.2019 23:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

Неймовірні природні катаклізми пережили жителі поліських районів Рівненщини. Очевидці стверджують, що за лічені хвилини 35- градусну спеку змінив дощ з грозою, різко посилився вітер, насунула піщана буря. А у Сарненському і Володимирецькому районах випав град завбільшки в куряче яйце.   

Жителі Зарічного такого ще в своєму житті не бачили, як на селище, з хмарою, насунула піщана буря: «От вам і вирізані ліси!» - пише Зарічненська газета "Полісся". 

null
Фото з мережі Інтернет

Як повідомляють у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України, 1 липня у дев’яти населених пунктах Зарічненського і Дубровицького районів внаслідок ускладнення погодних умов (шквалистий вітер) частково пошкоджено дахи п’яти шкіл і 24-х житлових будинків. 

null
Фото з мережі Інтернет

Зокрема, на приміщенні  Зарічненської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  пошкоджено дах будівлі,  а також повалено частину мурованого паркану. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Між іншим, ще більше постраждали від негоди в сусідній Білорусі. У Пінському районі, наприклад, град понищив допомогосподарства.

На найближчі дні на Рівненщині оголосили штормове попередження.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews