У Рівному представили команду «Голосу»

03.07.2019 20:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

2 липня рівненський осередок партії «Голос» представив свою команду. На подію були запрошені волонтери, які долучилися до допомоги організації та зацікавлені у справжніх змінах.

Координатор політ сили у Рівненський області Роман Денисюк сказав, що люди стомилися і зневірилися в старих політиках, тому команда ставить перед собою ціль змінити місто Рівне, тобто обрати нового міського голову, якісно оновити депутатський склад міської ради та створити дієву команду, яка принесе свіжі ідеї.

Відтак Роман Денисюк  представ актив команди «Голос». Це підприємці, керівники, лікарі, IT-шники, громадські діячі. Зокрема, серед представлених Настя Кулакевич, Юлія Онофрійчук, Тетяна Тимченко, Леся Бендюк, Федір Делеган, Юрій Поліщук, Олександр Гребенюк, Микола Кліщ і Оля Корсюк.

Роман Денисюк нагадав, що партія «Голос» у виборах до Верховної Ради підтримує по м.Рівне кандидата Миколу Бляшина та запросив долучатися до команди «Голосу» активних і небайдужих.

null
 Фото надане прес-службою

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews