У Рівному відкрили меморіальну дошку Герою Небесної Сотні (Фото)

04.07.2019 14:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Пам’ятний знак Георгію Арутюняну встановили на фасаді «Рівнеоблводоканалу». Саме тут загиблий пропрацював 19 років поспіль. У 2014 році Георгій Арутюнян став учасником Євромайдану.

Вшанувати сучасного героя прийшли представники влади, духовенство, небайдужі рівняни, друзі та родичі загиблого. До них звернувся заступник голови ОДА Олександр Корнійчук:

«Це прекрасна ініціатива колективу «Рівнеоблводоканалу». Дошка щодня буде нагадувати рівнянам та гостям міста про вчинок Георгія Арутюняна – він віддав своє життя за незалежність нашої країни. Це свідчить про те, що він сильно любив свою Батьківщину. Тому наш обов’язок – ніколи не забути Героя Небесної Сотні і пам'ять про нього передати наступним поколінням».

Нагадаємо, Георгій Вагаршакович Арутюнян у 2014 році став активним учасником Євромайдану, одним із Героїв Небесної Сотні. Того ж року він загинув.

За матеріалами РОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews