У Рівному презентував першу поетичну збірку Назарій Очеретович

04.07.2019 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

 У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулась презентація книги Назарія Очеретовича «Дай мені Шанс!», яка вийшла у видавництві «Волинські обереги» у 2019 році. До першої поетичної збірки автора увійшли кращі вірші, написані останніми роками.

Це збірка пізнання молодим поетом навколишнього світу, пізнання себе. Яскраві вияви почуттів звучать чи не в кожному вірші. Помітне тяжіння ліричного героя до осмислення таких категорій як вічність і час. Яскраві вияви почуттів звучать чи не в кожному вірші. Гіперболізована реальність не видається читачу намисленою, оскільки все в ній є щирим. Справжній захват викликає його ніжна любов до рідної землі. Саме таким, глибоким душею і точним у висловлюваннях і є Назарій Очеретович.

null
 Фото надане організаторами заходу

Під час презентації відбулось живе спілкування, читання автором кращого зі збірки. Зустріч не залишила байдужим нікого. Свої міркування висловила наставниця, керівник народного літературного об’єднання «Поетарх» Палацу дітей та молоді Тетяна Горбукова, яка відзначила, крім поетичного, і прозовий хист автора. «Він з тих людей, які пишуть поезію, відчуваючи її»,− поділилися враженнями друзі та прихильники творчості і побажали автору подальших творчих звершень.

null
Молодий поет і наставниця Тетяна Горбукова

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews