У Рівному біля розважального закладу на Соборній травмовано охоронця та побито поліцейського

07.07.2019 17:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Як інформує відділ комунікації патрульної поліції Рівного, повідомлення про те, що охоронцю розважального закладу на вулиці Соборна у Рівному були завдані тілесні ушкодження з використанням спецпристрою для відстрілу гумових куль надійшло сьогодні, 7 липня в неділю близько п’ятої години ранку.

На місці події поліцейські затримали 19-річного жителя Запоріжжя, який здійснив два постріли у працівника закладу. Відомості внесені до Єдиного реєстру за частиною  4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі він у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий. 

Обставини події, зокрема й причину конфлікту з’ясовують правоохоронці. 

Біля цього ж закладу, під час опрацювання виклику тілесні ушкодження були завдані 24-річному поліцейському. Попередньо, медики діагностують у нього перелом носа. 
Слідчі Рівненського відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 20-річного рівнянина, який завдав тілесні ушкодження патрульному.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). 

Поліцейські з’ясовують усі обставини подій. 

З метою профілактики скоєння злочинів та правопорушень проти життя та здоров’я особи, правоохоронні органи будуть звертатися до Рівненської міської ради з проханням переглянути  графік роботи закладу у нічний час. Адже лише за минулу ніч з розважального закладу до поліції надійшло понад десять повідомлень про правопорушення. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews