У Рівному на Пересопницькій розпочався ремонт тепломережі

08.07.2019 14:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У понеділок, 8 липня, зранку фахівці ТОВ "Рівнетеплоенерго" розпочали ремонтні роботи на ділянці вулиці Пересопницької, де розташовані торгові ряди з квітами. Для проведення робіт, які потребують розкопування грунту, перенесли кілька торгових точок підприємців.   

null
Фото надане прес-службою ТОВ "Рівне-Теплоенерго"


 
 

null
Фото надане прес-службою ТОВ "Рівне-Теплоенерго"

Ці роботи мали розпочатися ще 1 липня, однак підприємці запідозрили, що у такий спосіб їх хочуть позбавити орендованих ними багато років торгових площ.      

Вони звернулися до директора ТОВ "Рівнетеплоенерго" із листом, у якому попросили захистити їхні робочі місця і не допустити їх зникнення.
В результаті перемовин представників "Рівнетеплоенерго" з підприємцями та керівником ринку, за посередництва депутата міськради Анни Іванової, була досягнута домовленість про тимчасове перенесення прилавків. 

null
Фото надане прес-службою ТОВ "Рівне-Теплоенерго"

За повернення торгових точок на їхні теперішні місця відповідатиме дирекція ринку на чолі з директором Олександром Новосадом.

Водночас, ТОВ "Рівнетеплоенерго", зокрема, в особі директора підприємства Олександра Корчинського гарантує оперативне проведення ремонтних робіт та невідкладне відновлення покриву для забезпечення можливості повернення прилавків із квітами на вулиці Пересопницькій на їхні попередні місця.


 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews