Більше 2 тисяч рівненських працівників отримали заборговану заробітну плату

09.07.2019 10:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Державні виконавці Рівненської юстиції продовжують працювати в рамках кампанії з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами.

Так з початку року державні виконавці Рівненський МВДВС ГТУЮ у Рівненській області в рахунок погашення заборгованості із заробітної плати стягнули:

  • з ПрАТ «Рівнеазот» 8,9 млн грн боргу, 
  • з ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» 1,7 млн грн. 

Також повернули заборговане своїм працівникам й рівненські жеки. Зокрема, з ЖКП «Покровське» стягнули 430 577 гривень по 82 виконавчих документах та з ЖКП «Перспективне» – 197 578 грн по 7 виконавчим документам.

В свою чергу продемонстрували ефективність й працівники Рівненський районний ВДВС ГТУЮ у Рівненській області. Вони, стягнули борг із виплати заробітної плати з ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» у розмірі 4, 2 млн гривень. Кошти отримали 690 громадян.

Загалом від початку 2019 року державні виконавці Рівненської юстиції стягнули 17, 5 мільйонів гривень боргу з виплати заробітної плати на користь 2150 громадян. Утім сьогодні десять підприємств в області ще продовжують боргувати своїм працівникам більш як 21 мільйон гривень.

Продовжуємо працювати!

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: