Як у Рівному водійка таксі жінку з салону краси «прокатала»

09.07.2019 23:56   Джерело: RvNews
Автор : Любомир Тлумак

Ця рівненська історія тягне на пригодницьке кіно. Принаймні одну з нього серію. Це було б напевно смішно, коли б не завершилося все так сумно. Вийшовши з салону краси, рівнянка вирішила замовити таксі. Служба "305" відправила на її виклик старий "Опель Універсал". За кермом була жінка.

Пасажирка тільки-но сіла в салон, як попросила кермувальницю зачинити вікно. Водійка вікно зачинила, проте чи то тон прохання, чи сама красуня їй не заімпонували. Чи може настрій був не той… Конфлікт між жінками назрівав, проте почався не зразу.

Прикривши вікно, водійка почала навіть типову розмову з наріканням на тяжке життя. Про це розповідала сама пасажирка, яка незабаром від цієї ж водійки й постраждала. 

Вона була незадоволена й агресивна, – розповідає про водійку пасажирка. – Тож я відразу при ній подзвонила в службу таксі, аби поскаржитись на неякісні послуги. В цей момент почула образи та обзивання на свою адресу.

Я поклала 50 гривень за поїздку і мала намір покинути авто. Натомість водійка заявила, що завезе мене туди, де взяла

 В момент, коли авто пригальмувало, пасажирка відчинила двері та вискочила з салону посеред дороги. 

- Весь цей час оператор був зі мною на з'язку. Поки я підняла слухавку, аби продовжити розмову, помітила, що водійка біжить до мене з електрошокером. Вона застосувала його тричі, вдаривши мене в груди, а потім ще й по губах, – розповідає жінка.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області

Постраждала відразу ж викликала поліцію і зняла побої. Ступінь важкості поки визначають фахівці. Наразі жінка перебуває на лікуванні. Лікарі медзакладу діагностували у 37-річної жінки забої та осаднення у ділянці обличчя і шиї, грудної клітки, обох плечей, правого передпліччя. У службі таксі щодо ситуації коментарів не дали.

А поліцейські діють згідно закону. За фактом нанесення тілесних ушкоджень слідчі Рівненського міськвідділу поліції відкрили кримінальне провадження і розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчі призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде визначена ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

Слідчі встановили, що водійкою таксі є 42-річна рівнянка, яка наразі дає пояснення поліцейським.

Джерело: відділ комунікації поліції у Рівненській області

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews