Рівненська футболістка гратиме в Іспанії

10.07.2019 10:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Футболістка Ольга Овдійчук, яка народилася у селі Дюксин Костопільського району переходить грати за жіночу команду іспанського «Атлетіко» (Мадрид).

До цього часу Ольга грала за харківську жіночу футбольну команду «Житлобуд-1» - минулого року ця команда стала першою у своєму Чемпіонаті.

Свої перші футбольні кроки дівчина робила у костопільській команді «Родина-Ліцей» під керівництвом тренерів Василя Мамчура та Миколи Сідорчука. До Харкова Ольга перебралася у 2012 році. За команду «Житлобуд-1» зіграла 100 матчів і кілька разів була визнана кращим гравцем чемпіонату та неодноразово ставала кращим бомбардиром України.

Загалом в чемпіонатах України зіграла 129 ігор та забила 153 м’ячі. У 2019 році стала членом символічного клубу бомбардирів імені С. Фрішко. У 2016 році Ольгу Овдійчук визнали найкращою футболісткою України.

За матеріалами ТРК Ритм


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне