Парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка запрошує рівнян в зону атракціонів

10.07.2019 21:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

14 липня 2019 року з 16:00 год. до 18:00 год. відбудеться конкурс на саме креативне фото, дітлахів та їх батьків чекають улюблені атракціони, майстер-класи та багато іншого! 

В програмі заходу:

– Флешмоб від Парку сімейного відпочинку Sky UP

– Артистка та супермодель світу Єва Шмід – дівчинка, яка у своєму юному віці здобула вже чимало різноманітних титулів та перемог..

– Фотозона від студії декору Beautiful Даши Пасеки, інтернет-магазину «Святобум» Анни Зиглевської та чудові знімки на згадку від фотографа Тетяни Дац

Майстер-класи від школи раннього розвитку "Калинонька"

Переможця обиратимуть методом голосування в соціальній мережі Facebook, на нього чекають цікаві подарунки від адміністрації парку Шевченка, з якими він не буде нудьгувати на літніх канікулах.

Умови конкурсу: 

Потрібно прийти до фотозони, яка знаходитиметься в парку Шевченка, в зоні атракціонів та сфотографуватися (фотограф працюватиме 14 липня з 16:00 до 18:00 години)

Знаходь своє фото в соціальній мережі Facebook, спільнота «Парк культури та відпочинку ім Т.Г.Шевченка», і запрошуй друзів підтримати саме тебе!

фото власника, який набере найбільшу кількість коментарів, і стане переможцем.

Фото будуть розміщені 19 липня, оголошення результатів 26 липня.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews