На Дубенщині люди просять кандидатів відмовитися від політичної реклами заради врятування людського життя

Діти та малі онуки просять про фінансову допомогу на лікування дорогої мами, бабусі ще сповненої сил та життєвої енергії Вознюк Віри Петрівни 1957 року народження

12.07.2019 22:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Жінці терміново потрібно провести операцію на серці. Після перенесеного інфаркту стан здоров’я Віри Петрівни – критичний. Лікарі кажуть, що якщо протягом місяця не здійснити оперативне втручання, Віра піде з життя.
Точну дату операції будуть встановлювати під час планового обстеження 23 липня. Але кардіохірурги дають надію, що після операції Віра Петрівна житиме ще багато років.

Необхідно терміново здійснити аорто-коронарне шунтування та корекцію клапана. Вартість такої операції – 130 тисяч гривень у клініці нових технологій на базі Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. АмосоваАкадемії медичних наук України.

Для родини Віри Вознюк ці гроші – велика сума, а тому сподіваються, що завдяки допомозі небайдужих їм вдасться врятувати дорогу людину.

null

 

null

Реквізити для допомоги:
4149 4996 4811 1597 – Яремова Ольга Петрівна (Приватбанк)
Тел. доньки Яремової Ольги Петрівни: 099 917 66 84

- У час передвиборчих гонок між кандидатами в народні депутати до Верховної Ради України тисячі доларів викидаються на друк листівок та рекламних плакатів, якими заклеєні всі паркани по виборчих округах. А могли б кандидати відмовитись від друку бодай однієї реклами заради порятунку дубенчанки, – закликає інтернет-джерело  Інформаційний портал Дубно, обіцяючи опублікуємо звіт про кандидатів, які перерахують кошти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews