12 липня, у свято апостолів Петра й Павла, 236-ту річницю рідного міста відзначили костопільчани

13.07.2019 16:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Розпочалося свято із богослужіння в храмах. А вже із 11-ої години впродовж дня тривала музично-розважальна програма для дітей (ігри, конкурси, вікторини), розважальні атракціони, виставка-продаж від народних умільців, святковий ярмарок, фотовиставки, розважально-спортивні змагання, виступи місцевих колективів художньої самодіяльності.

Надвечір костопільчан вітали керівники області, району, міста: голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко, голова Костопільської райдержадміністрації Олександр Середа, голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук, перший заступник міського голови Андрій Ткачук та секретар міської ради Дмитро Єрмаченко, депутат Рівненської обласної ради Микола Кучерук, кандитати в народні депутати: Василь Кльоп, Ксенія Павловська, Сергій Литвиненко, Юрій Кузнюк.

null
 Фото з сайту Костопільської РДА

«У день величного християнського свята- Апостолів Петра і Павла, ми відзначаємо 236-у річницю нашого міста.Це особливий день, бо іменини рідного міста – це свято єднання. Саме в такі моменти ми сповнюємося почуттям єдиної родини і гордістю за своє місто.Також із вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію. Нехай нас завжди об’єднує любов і турбота про наше місто та державу. Адже саме спільними зусиллями маємо щодня розвивати  добробут і  свій рідний край та країну заради наших дітей, майбутніх поколінь», – зазначив у вітальному слові голова райдержадміністрації Олександр Середа.

null
 Фото з сайту Костопільської РДА

На урочистостях кращих із кращих костопільчан за вагомий внесок у розбудову рідного міста, високий професіоналізм, активну громадянську позицію відзначено Почесними грамотами, подяками Рівненської обласної ради, Рівненської облдержадміністрації, Костопільської міської ради.

Святковий настрій костопільчанам та гостям міста дарували  виконавці: Дарина Бурнос, SANNA, «Співаки»,симфонічний рок-оркестр «ВREVIS», Dj X-RAY Micik Gonibez, а також неймовірні гурти «KAZKA» та «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»!

null
 Фото з сайту Костопільської РДА

 Щороку 12 липня  нагадує нам про те, що місто живе, місто змінюється, розвивається, стає по-справжньому європейським. Двигуном сталого розвитку Костополя є потужна енергія його мешканців, які кожного дня докладають частинку своєї душі і праці для того, аби усі ми могли пишатися рідним містом, радіти спільним здобуткам та перемогам.

 Джерело: http://kostvlada.org


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews