На Рівненщині складають свої повноваження голови райдержадміністрацій

13.07.2019 23:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Президент України Володимир Зеленський знову підписав низку розпоряджень про звільнення чиновників, у тому числі й на Рівненщині.

Нагадаємо, що 9 липня розпорядженням Президента України звільнені зі своїх посад голова Зарічненської РДА Смаглюк Анатолій Федорович, голова Дубровицької РДА Петрушко Микола Михайлович, голова Володимирецької РДА Березюк Ярослав Михайлович.

null
Смаглюк Анатолій Федорович. Фото з мережі Інтернет

 

null
Петрушко Микола Михайлович. Фото з мережі Інтернет

 

null
Березюк Ярослав Михайлович. Фото з мережі Інтернет

11 липня, на сайті Президента України опубліковано розпорядження про звільнення з посади голови Здолбунівської районної державної адміністрації Кондрачука Сергія Юрійовича, голови Рівненської РДА – Пилипчука Володимира Олександровича та голову Демидівської РДА Богдана Миколайович Левшенюка.

null
Пилипчук Володимир Олександрович. Фото з мережі Інтернет



null
Кондрачук Сергій Юрійович. Фото з мережі Інтернет

 

null
Левшенюк Богдан Миколайович. Фото з мережі Інтернет

Усіх названих очільників районних адміністрацій звільнено у зв’язку із закінченням строку повноважень попереднього Президента України та у зв’язку із закінченням їх строку повноважень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews