На Рівненщині піротехніки ДСНС знешкодили артснаряди

14.07.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

12 липня о 15:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області було знешкоджено 1 артснаряд калібром 152мм, 4 артснаряди калібром 76мм, 3 артснаряди калібром 45 мм. 

Всього 8 ВНП, Які було виявлено 12 липня неподалік с. Решуцьк Рівненського району під час технічного обстеження території.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102.

Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється: пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини