До Рівного завітав керівник Норвезько-Української торгової палати

15.07.2019 12:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

До Рівного з робочим візитом завітав екс-керуючий директор Норвезько-Української торгової палати Амунд Мюклебуст.

Спочатку поважний гість зустрівся  і поспілкувався із   заступником міського голови Рівного Віталієм Германом, начальником управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівненського міськвиконкому Сергієм Гембергом, іншими керівниками обласного центру.

Потім Амунд Мюклебуст та особи, які його супроводжували, відвідали майстерню міста і Рівненський центр надання адміністративних послуг.

null
Фото з мережі Інтернет

Саме ЦНАП особливо вразив норвежця. Він відзначив якість надання послуг, їх оперативність і сучасність.

Стереотипне бачення України за рубежем – це постійні розбірки і бійки серед чиновників різних рівнів, російсько-українська війна, корупція та інший негатив. А приклад Рівненського ЦНАПу показує інше обличчя України і це дуже приємно, – зауважив іноземний гість.

Також пан Амунд відзначив злагоджену роботу колективу ЦНАПу на чолі з безпосереднім керівником Віталієм Германом, який, до речі, стояв біля витоків його створення й очолював на перших порах .


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews