Віталій Тарасюк

Віталій Тарасюк

журналіст, репортер з Млинова

Чотири голи до зливи забили у Млинові

15.07.2019 13:00   Джерело: RvNews
Автор : Віталій Тарасюк

Минулої суботи на стадіоні «Колос» у Млинові відбулася товариська гра рівненського «Вереса» з хмельницьким «Поділлям». Переглянути перебіг подій на полі прибуло чимало вболівальників, в тому числі – з Рівного. 

У першому таймі відчутну перевагу мали господарі та втілили її у два голи на 8-ій і 26-ій хвилинах: обидва м’ячі влетіли у ворота гостей після ударів головою.

null
Фото автора

У другій сорокап’ятихвилинці події на полі пожвавилися. Гості додали у швидкості, комбінаційності. Можливо, такий ігровий почерк зумовила заміна багатьох виконавців і, звісно, тренерські настанови та корективи. Однак на фоні цього пожвавлення саме рівняни на 49-ій хвилині матчу довели рахунок до розгромного - 3:0. Після розкішного проходу правим флангом атаки і чудового пасу Михайла Шестакова на партнера «Верес» утретє відзначився.

Однак хвилинна стрілка зробила лише один оберт, як подоляни після помилки оборони рівнян «розмочили» рахунок.

null
Фото автора

Узагалі у другому таймі вистачало гострих моментів біля воріт обох суперників, однак із голами, як кажуть, не склалося.

Завершальні хвилини товариської зустрічі минали під акомпанемент зливи, на яку розщедрилося липневе небо. Хоча гра була товариською, але гравці діяли самовіддано, подекуди – жорстко, тож неодноразово порушували правила гри. Не дивно, що в другому таймі арбітр щедро роздавав «гірчичники» рівнянам і хмельничанам.

null
Фото автора

Отже 3:1 на користь «Вереса». Втім для головного тренера «Вереса» Юрія Вірта  гра стала вагомим підґрунтям для аналізу і коригування тренувального процесу. Власне, як і для тренерів «Поділля…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews