Масове отруєння на Здолбунівщині

За цим фактом відкрито кримінальне провадження

16.07.2019 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Із діагнозом гострий гастроентероколіт до Здолбунівської центральної районної лікарні 16 липня станом на 14 годину госпіталізовано 47 осіб, серед яких — дев’ятеро неповнолітніх. Спалах інфекції стався після святкування в минулі вихідні днів народжень і весілля в одному із кафе селища Мізоч.

За фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчі Здолбунівського відділення поліції встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчиненого злочину. Санкція статті передбачає максимальну покарання у виді обмеження волі на строк до трьох років. 

Стан пацієнтів, переважна більшість із яких — жителі Здолбунівського району, лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Загрози їхньому життю немає.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews