Вечірнє ДТП у Бабині Гощанського району на автодорозі «Київ-Чоп»

Зіткнулись маршрутка «Рівне-Корець» з легковиком «Mercedes». Двоє травмованих

16.07.2019 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

 Автопригода сталася сьогодні, 16 липня, близько 19:15 у селі Бабин Гощанського району. Попередньо встановлено, що відбулося зіткнення маршрутного таксі сполученням «Рівне-Корець» та автомобіля «Mercedes». Внаслідок ДТП травмувалося двоє осіб із маршрутки. На місці події працює слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області

Окрім того на місці події працювали рятувальники. За інформацією Головного управління ДСНС у Рівненській області, до місця дорожньої пригоди було направлено чергове відділення рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Гоща. Рятувальники відразу ж відключили акумуляторні батареї та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників.

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

 

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

Джерела: https://rv.npu.gov.ua; https://rv.dsns.gov.ua; http://tomat.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews