Рівненські гімнастки завершили сезон «морськими» зборами

19.07.2019 06:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Гімнастки СК «Золота осінь» остаточно завершили сезон. 46 вихованок клубу взяли участь у фінальному етапі зборів у спортивному таборі «Морська хвиля».

Юні спортсменки проводили по 3 тренування на день. Під час зборів гімнастки розпочали постановку нових програм виступів вже на наступний сезон.

Також вечорами наші дівчата мали і розважальну програму.

«Цей сезон був для нас надзвичайно насиченим. Ці збори хоч і були насиченими, але на березі моря тренуватися - це зовсім інші відчуття. Після цього ми всі пішли у відпустку», - прокоментувала керівник СК «Золота осінь» Марина Болба.

СК «Золота осінь» розпочне роботу з серпня. За кілька тижнів 12 рівнянок поїдуть відразу в Кирилівку на чергові збори разом з вихованками київського клубу «Восход». Інші ж наші спортсменки розпочнуть активні тренування на місці.

Варто зазначити, що в серпні буде і активна підготовка до Дня народження СК «Золота осінь», який традиційно відзначатимуть на початку вересня.

За матеріалами Інформаційної служби СК «Золота осінь» (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне