На Рівненщині майже чотири тисячі боржників з аліментів обмежені у праві виїзду за кордон

19.07.2019 07:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

З початку цього року державні виконавці Рівненської юстиції винесли 3870 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, про встановлення тимчасового обмеження у праві керувати транспортними засобами, користуватися зброєю та полювати.

Цього року до суду направлено 79 подань про оголошення боржників у розшук, з яких 68 задоволено. Водночас видано 81 довідку про наявність заборгованості з виплати аліментів для виїзду за межі України.

Нагадаємо, що в рамках реалізації ініціативи #ЧужихДітейНеБуває Міністерство юстиції відкрило Єдиний реєстр боржників, які мають заборгованість по аліментах понад 3 місяці https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

Діють мобільні групи державних виконавців з ліквідації заборгованості зі сплати аліментів і регіональний штаб з моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення аліментів.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: