Курйозна крадіжка на Рівненщині: аби забрати крадене, зловмисник запріг коня

19.07.2019 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У селі Мізоч, що на Здолбунівщині зловмисник забрався до одного із господарств та так «похазяйнував», що не міг винести награбованого. Тут і зметикував: коли в дворі стоїть віз, то має бути й кінь. Тож незабаром вивів вороного за повід та запріг. Проте кінь його і здав…

Поліцейські Здолбунівсього району вже затримали горе-злодія. Нині зловмисник, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Рівненської області розповідає, що 17 липня до поліції із заявою про крадіжку зі свого господарства звернулася 42-річна жителька селища Мізоч Здолбунівського району. Жінка виявила відсутність гужової підводи, двох велосипедів та господарських електроінструментів, а з хліва зник кінь.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області

У селище виїхала слідчо-оперативна група. Запряженого коня та підводу знайшли біля дороги. Поліцейські оперативно розшукали і особу, яка скоїла злочин.

Ним виявився 20-річний житель села Уїздці. Він навідався до господарства 42-річної заявниці, «похазяйнував» у гаражі, де приглянув собі два велосипеди та господарські інструменти. Склавши все крадене біля воріт, зловмисник задумався над тим, яким чином усе це забрати.

На подвір’ї помітив воза, а із хліва вивів коня. Швиденько запряг, поскладав велосипеди на воза та повіз додому. Інструменти зловмисник залишив біля воріт. Але трапилося непередбачуване — «транспорт» зламався на пів дорозі.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області

Тоді зловмисник взяв краденого велосипеда та поїхав ним додому. Саме там його поліцейські і застали.

Нині парубок затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Крім того з’ясувалося, що на розгляді місцевого суду перебуває справа по обвинуваченню 20-річного жителя села Уїздці у вчиненому розбої.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews