Жителів ОТГ Рівненщини залучають до участі в бюджетному процесі

19.07.2019 23:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Млинівській об’єднаній територіальній громаді навчали громадян бюджетним азам і мотивували їх брати активну участь у процесах формування, розподілу та використання бюджетних коштів. Експерти БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» ділилися досвідом з питань бюджетного процесу, формування бюджетів на всіх рівнях, участі громадськості у формуванні місцевих бюджетів, використання новітніх електронних інструментів для моніторингу бюджетів.

- Навчання спрямовано на залучення громади до бюджетного процесу, від моменту формування місцевих бюджетів до моніторингу використання коштів. Наша мета - максимальна прозорість витрат, щоб бюджетні кошти економилися. Ми тривалий час працюємо з ProZorro, займаємося моніторингом, нам є про що розповісти і чого навчити, – зазначив голова правління БО «Мережа 100 відсотків життя» Юрій Лазаревич.

null
 Фото  БО "Мережа 100 відсотків життя Рівне"

Семінар проводився у рамках проекту «Участь громадськості у формуванні та моніторингу місцевих бюджетів» за фінансової підтримки управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews