Тараканівська ОТГ надала згоду на приєднання Птицької громади

20.07.2019 07:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На сесії Тараканівської сільської ради абсолютна більшість депутатів проголосували «за» надання згоди на добровільне приєднання до ОТГ сусідньої Птицької сільської громади Дубенського району.

Підставоюдля розгляду цього питання на сесії стало рішення Птицької сільської ради прийняте 12 червня 2019 року, яким власне було надано згоду на приєднання до ОТГ.

Як розповів радник з питань децентралізації Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядуванняМихайло Шелеп, для завершення процедури приєднання необхідно щоб ОДА та обласна рада внеслизміни до перспективного плану формування територій громад Рівненської області, оскільки наразіПтицька громада передбачена у складі Вербської ОТГ.

Нагадаємо, процедуру приєднання громад до сільських ОТГ вже пройшли у Млинові та Привільному. Там 30 червня відбулися додаткові вибори депутатів.

Наразі процеси з приєднання до ОТГ відбуваються також ще в Крупецькій ОТГ.

Фото - Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування

За матеріалами експертів Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування,що діє з ініціативи Мінрегіону та за підтримки ПрограмиULEAD з Європою/ ULEAD with Europe,надають консультаційну підтримку усім цим громадам.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews