На Острожчині рятувальники ліквідували пожежу

21.07.2019 08:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

19 липня о 15:14  до служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Могиляни, Острозького району по вул. Центральній.

На місце виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

По прибуттю до місця виклику, було встановлено, що горить будівля розмірами 6х8м, крита шифером, по дерев’яній обрешітці. Рятувальники подали на гасіння пожежі два водяних стволи, о 16:15 пожежу було локалізовано, о 18:05 повністю ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю неексплуатуючого житлового будинку (дерев’яний, критий шифером, розміром 6х8м), перекриття на площі 25 м.кв. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 20 м.кв.

До гасіння пожежі було залучено 1 автоцистерну 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та 5 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі наразі встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини