В Острозі проведуть наукове дослідження у галузі культури

21.07.2019 09:13   Джерело: Район Острог
Опубліковано : Вікторія Синиця

Для чотирьох міст Рівненщини запропонують унікальну модель культурного розвитку, кожна громада отримає індивідуальні рекомендації.

Це передбачено проєктом «Формування нової моделі культурного простору (на прикладі громад Рівненщини)», який реалізуватиме Регіональний центр розвитку «Тріада» спільно з Платформою взаємодій «Простір» за підтримки Українського культурного фонду в межах програми УКМ: Український культурний монітор - програма УКФ, повідомляють на сторінці Рівненської ОДА у Facebook.

Упродовж кількох місяців буде проведене комплексне дослідження у сфері культури в Рівному, Дубні, Острозі та Гощі – громадах з високим потенціалом осучаснення та розвитку.

Методологія дослідження включатиме вибіркове анкетування, експертне інтерв’ювання та фокус-групи.

Отримані результати дослідження разом з напрацюваннями open space ляжуть в основу концепції заснування культурної резиденції. Також вони будуть корисні для планування розвитку галузі культури і мистецтва Рівненської області на 2021-2027 роки.

В управлінні культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації сподіваються, що розроблена методологія буде своєрідною дорожньою картою сучасного розвитку культурної галузі не лише вибраних міст. Адже підходи до культурного розвитку давно потребують змін.

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог