Зірки українського шоу-бізнесу голосують сьогодні в Дубні

21.07.2019 19:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Геть незвичні позачергові вибори депутатів до Верховної Ради для виборчих комісій у Дубні. Адже саме тут здійснюють волевиявлення відомі особистості та виконавці, що приїхали на фестиваль «Тарас Бульба».

Спеціально місце голосування змінили учасники українського гурту «Танок на Майдані Конго». Своє виборче право реалізували Фагот та Фоззі.

«Я вперше голосую по відкріпному і, напевно, радий, що в Дубні, – каже Олег Михайлюта. – У мене так склалось, що я двічі по нього їздив. Приїхав перший раз, побачив велику чергу і мені здалося, що мій час дорожчий. Але потім друзі наполягли, щоб заїхав вдруге. Я заїхав ще раз, черга була менша і тоді зробив відкріпний талон».

null
 Фото - Інформпортал Дубно

Олександр Сидоренко про відкріпний талон подбав заздалегідь:

«Я приїхав за місяць до того, за 3 секунди все зробив. Але дуже шкодую, що не можна голосувати по відкріпному по «мажоритарці». У Києві, можливо, мій один голос допоміг».

На прохання виборчої комісії Фагот виконав кілька музичних нот.

null
 Фото - Інформпортал Дубно

А ще виконавці гурту «Танок на Майдані Конго» зауважують про свій виступ ввечері на фесті одним словом «Неперевершено».

null
 Фото - Інформпортал Дубно

Джерело: http://03656.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews