Рокитнівські рятувальники провели навчання населення

23.07.2019 06:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

22 липня працівниками Рокитнівського районного сектору та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору Кам'янської сільської ради.

Під час навчання населення правилам пожежної безпеки та з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, а також недопущення травмування та загибелі на них людей, 22 липня працівниками Рокитнівського районного сектору та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору Кам'янської сільської ради.

Громадянам провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та нагадали основні вимоги дотримання правил пожежної безпеки в побуті, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, правил безпечного відпочинку на природі та на водних об'єктах. Наші працівники завітали до багатодітних сімей, до родин які опинилися у складних життєвих обставинах та до інших громадян.

Кожен громадянин отримав пам’ятку на відповідну тематику.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини